Ruokajemma pahvirullista

Teksti:

Ruokajemma pahvirullista

Teksti:

Kätevä ruokalelu, johon voi käyttää säästyneitä WC-paperirullia ja jonka tekee suhteellisen helposti parissa minuutissa.

Lelua varten tarvitset seuraavat tarvikkeet:

  • Paksua pahvirullaa
  • WC-paperirullia tai vastaavia
  • Kuorellisia maapähkinöitä tai muuta ruokaa
  • Sisalnarua
  • Kiinnitystarvikkeet (voit myös solmia lelun suoraan paikoilleen)

Papukaijan rullalelu

Aloita sahaamalla rullasta sopivan mittainen pätkä, tee siihen reiät ja pujota naru läpi. Tässä välissä kannattaa kiinnittää rengas kiinnitystä varten, jos sellaista meinaat käyttää

Papukaijan rullalelu

Litistä WC-paperirullat ja laita väliin ruokaa. Alkuun kannattaa jättää muutama palanen ruokaa riittävän selkeästi näkyville, jotta lintu ymmärtää, mitä lelun sisältä löytyy.

Ja valmis lelu roikkumassa paikoillaan. Muista, että epäterveellisiä herkkuja ei pidä syöttää liikaa ja tässäkään jokaista rullaa ei ole pakko täyttää pähkinällä. Ja kiitokset Tiinalle ideasta.

Papukaijan rullalelu

Kirjoittaja:

Jarmo on Papukaija.fi-sivuston perustaja ja ylläpitäjä. Hän on Nurmijärvellä asuva lintuharrastaja, joka yrittää parhaansa mukaan auttaa suomalaisia lintuharrastajia jakamalla tietoa. Jarmo toimii tällä hetkellä myös Suomen eksoottisten eläinten harrastajayhdistysten liitto ry:n puheenjohtajana ja Lemmikkilinnut Kaijuli ry:n hallituksessa.

Vastaa

Roskapostin esto *