Papukaija lemmikiksi?

Papukaija lemmikiksi?

Papukaija lemmikiksi? on opas jokaiselle papukaijasta haaveilevalle tai sellaista hankkimassa olevalle. Se käy läpi lemmikkipapukaijan pitämistä ja vaatimuksia monesta eri näkökulmasta, antaen paremman kuvan elämästä papukaijan kanssa.

papukaija lemmikiksi

Voit ladata Papukaija lemmikiksi? -oppaan pdf:nä tästä esimerkiksi tabletilta luettavaksi tai tulostettavaksi.

Oppaan lukemisesta on hyötyä jokaiselle, joka haluaa hankkia ajantasaista tietoa papukaijojen pitämisestä lemmikkinä. Voit lukea oppaan tältä sivustolta kokonaisuudessaan.

Tarkoituksena ei ole tarjota kenellekään riittävästi tietoa jonkin tietyn lajin hoitamiseen, vaan tavoiteena on toimia yleisoppaana, jonka pohjalta henkilö pystyy tekemään paremmin päätöksen siitä, sopiiko papukaija hänelle lemmikiksi, sekä tietää, mitä asioita pitäisi selvittää. Perusasioita tarkastellaan vain yleisellä tasolla ja lajikohtaisia asioita lähinnä esimerkkinä.

Sisältö

Oppaan jakaminen

Opasta ja tältä sivulta ladattavaa pdf:ää saa ladata ja jakaa vapaasti, kunhan sisältöä ei muokkaa. Voit myös jakaa tulosteita. Jos haluaisit painaa opasta isomman erän jaettavaksi jossain yhteydessä (esimerkiksi oppilaitoksessa), ole yhteydessä. Voin tällaista varten toimittaa erillisen painolaatuisen pdf:n.

Jos koet oppaan arvokkaaksi, voit luonnollisesti linkittää tälle sivustolle tai suoraan oppaaseen. Täältä löytyy myös bannereita, jos sellaisia haluat käyttää.