Haastattelut

Lemmikkilintuharrastajan kannalta mielenkiintoisten ihmisten haastatteluja, mm. kouluttamisen ammattilaisia, kasvattajia sekä muita harrastukseen liittyviä henkilöitä. Kaikki eivät välttämättä ole suoraan lintujen kanssa toimivia henkilöitä. Jos haluaisit haastattelun jostain tietystä henkilöstä, ota yhteyttä suoraan tai jätä kommentti vieraskirjaan.Haastattelussa kasvattaja Anni Pohja

keskiviikko, 15.8.2012
Jarmo Tuutti

Pikaisessa haastattelussa suomalainen Lemmikkilinnut Kaijuli ry:n kasvattajalistallakin oleva neitokakaduja ja undulaatteja kasvattava Anni Pohja.

Lue lisää...


Norsusta papukaijoihin ja kaikkea siltä väliltä

sunnuntai, 1.1.2012
Jarmo Tuutti

Monet meistä ovat kuulleet Tuire Kaimiosta tämän kirjojen tai TV-esiintymisten kautta. Hän on kuitenkin luultavasti tunnetumpi koira- ja hevosharrastajien kuin lintuharrastajien keskuudessa. Pitkään eläimiä työkseen kouluttaneella ”Tuikulla” on kuitenkin kokemusta myös papukaijojen ja monien muiden lintujen kanssa toimimisesta.

Lue lisää...


Suomessa eläinkouluttaja kouluttaa ihmisiä

maanantai, 11.4.2011
Jarmo Tuutti

Suomen Eläinkoulutuskeskus oy on juuri muuttanut uusiin tiloihin Helsingin Pitäjänmäkeen. Kävin paikanpäällä haastattelemassa yrityksen koirien koulutuksesta vastaavaa Erkku Kottosta, jolla on takana 20 vuotta koiraharrastusta ja kokemusta myös muiden lajien kouluttamisesta.

Lue lisää...


Haastateltavana Barbara Heidenreich

lauantai, 30.1.2010
Jarmo Tuutti

Haastattelussa eläinten ja erityisesti lintujen kouluttamisen ammattilainen ja paljon lemmikkilintujen omistajille suunnattua materiaalia tuottanut Barbara Heidenreich.

Lue lisää...