Lemmikkipapukaijoja käsittelevät kirjani

Tällä sivulla on esitelty kokonaan tai osittain kirjoittamiani papukaija-aiheiset kirjat.

Papukaijan koulutuksen perusteet

Papukaijan koulutuksen perusteet

Papukaijan koulutuksen perusteet on laatuaan ensimmäinen kirja Suomessa. Siinä esitellään perustiedot, joiden avulla voi luoda luottamuksellisen suhteen lemmikkiinsä ja opettaa sille hyödyllisiä taitoja niin arkielämään kuin omaksi ja linnun iloksi. Kirjassa kerrataan papukaijojen perustarpeet ja lajityypilliset käyttäytymismuodot, joiden tuntemus ja huomioon ottaminen ovat onnistuneen koulutuksen ehdoton edellytys.

Käy lukemassa lisää ja katsomassa myyntipaikat tältä sivulta!

Papukaija lemmikiksi?

Papukaija lemmikiksi?

Papukaija lemmikiksi? auttaa sinua ymmärtämään papukaijaa sekä lemmikkinä että kotonasi elävänä villieläimenä. Se käsittelee papukaijan hankkimista ja pitämistä lemmikkinä monesta eri näkökulmasta. Paras aika lukea opas on ennen päätöstä papukaijan hankkimisesta, mutta koskaan ei ole liian myöhäistä!

Kirja on luettavana tällä sivustolla sekä ladattavana pdf:nä. Lisäksi Lemmikkilinnut Kaijuli ry on myynty kirjan painettua versiota mm. tapahtumissa.

Minun lemmikkini - Papukaija

Minun lemmikkini – Papukaija

Kirjoitin Perhemedioiden julkaiseman kirjasarjan papukaija-osan Ida-Emilia Kaukosen kanssa. Kirja on mukava ja kevyt yleiskatsaus papukaijojen pitämiseen lemmikkeinä ja löytyy myös monista kirjastoista.